interaktív szabadtéri nyomkereső játék a festői hajósi Pincefaluban

A Pincefalu Kincse

A Pincefalu Kincse

Osztálykirándulások a Pincefalu Kincsével

2024. március 05. - A Pincefalu Kincse

Kedves Pedagógusok!

Évek óta nagy nyüzsgéssel telik számunkra a május-június, hiszen ez az időszak az osztálykirándulásokról szól számunkra is. Főként környékbeli iskolákból és óvodákból érkeznek hozzánk, de előfordult, hogy sokkal messzebbről is jött már csoportunk.

Játékaink népszerűségének egyik  legfőbb oka, hogy egyszerre nagyobb gyerekcsoportokat is tudunk foglalkoztatni. Ilyenkor csoportbontásban, több játékpályán, párhuzamosan haladnak a csapatok.
Akár több korcsoport is bevonható, hiszen külön-külön "nyomozhatnak" alsósok vagy felsősök.

apro.jpg

Játékaink testet-elmét egyaránt megmozgatnak, hiszen az aktív fizikai mozgás mellett rejtvényeket, fejtörőket is meg kell oldaniuk a diákoknak a siker érdekében.

A játékok a szabadulószobák és a geoládázás keverékei,  a csapatok nyomról-nyomra, rejtvényről rejtvényre haladva járják végig a pályákat, és jutnak el a végső célhoz. A kisebbek játékosan, mese köré szőve kapják a feladatokat, a nagyobbakat tematikus, logikai játékok várják. 
Maga a teljesítendő táv nem hosszú, vagy megerőltető, viszont a nyomozások, feladványok miatt másfél-két órás játékidővel célszerű számolni.

A hajósi pincefalu gyönyörű, mesés hátteret biztosít az önfeledt szórakozáshoz, valamint a környéken egyéb programlehetőségek is elérhetőek, ha egy egész napot kívánnak tartalmasan eltölteni.

Több pálya elérhető, így óvodásoknak, alsó,- és felső tagozatos diákoknak elérhetőek, valamint csapatépés keretein belül felnőttek számára is szórakozást biztosítanak.
Néhány játékot angol és német nyelvre is lefordítottunk, így igény esetén az idegennyelv-gyakorlás is adhat extra kihívásokat.

A játék ára: 1500 Ft / diák
Nagyobb létszámú csapatok esetén keressenek egyedi árajánlattal kapcsolatban.
A felnőtt kísérők számára a játék díjtalan

Bővebb információ, bejelentkezés: Józsa István, 70/329-5024

img_2957.JPG

 

354087491_1694435214389046_6428338653075645855_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pincefalukincse.blog.hu/api/trackback/id/tr1318346119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása