interaktív szabadtéri nyomkereső játék a festői hajósi Pincefaluban

A Pincefalu Kincse

A Pincefalu Kincse

Tavaszi csapatverseny - nyereményjáték

2021. március 01. - A Pincefalu Kincse

Játszatok velünk a Tavaszi csapatversenyen!

Az akcióban a március 1. és május 31. között, a Pincefalu Kincse c. szabadtéri nyomozós játékban résztvevő csoportok vehetnek részt. Eredményhirdetés június elsején.

Az ez idő alatt leggyorsabb pályaidőt végző csapat értékes ajándékcsomagban részesül, melynek postázását mi vállaljuk.

A játékvezető az indulás előtt is tájékoztatja a játékosokat az akcióról, ők pedig eldönthetik, részt kívánnak-e venni benne. A pálya végén a szervező feljegyzi a pályaidőt, illetve a kapcsolattartó nevét és adatait (a nyertes csapatot a kapcsolattartó által megadott elérhetőségen keressük fel).


tavaszi_akcio.jpg

 

A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, kapcsolattartó személy csak 18. éven feletti személy lehet.

A nyereményjáték elnevezése: Tavaszi csapatverseny

A játék szervezője: Józsa István Gábor EV. (6344 Hajós, Táncsics u. 9 - adószám: 56360273-1-23)

A nyereményjátékban való részvétel feltétele: 2021. 03. 01. és 05.31. között részvétel a 'Pincefalu Kincse' c. szabadtéri nyomkereső játékban. A nyereményjátékban már korábban megvásárolt ajándékutalvánnyal is lehet nevezni.

Az eredményhirdetés módja: a csapat kapcsolattartóját az általa megadott elérhetőségen keressük fel.

A nyeremény kézbesítése a nyertessel egyeztetett módon zajlik, a kézbesítést a szervező vállalja, a nyerteseknek nem lesz ez ügyben anyagi kötelezettségük.

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítjuk, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra használjuk.

A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni. Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pincefalukincse.blog.hu/api/trackback/id/tr6816445120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása